Accomodatie

OUTDOOR

Outdoor beschikt onze club over 5 padelterreinen, 7 tennisterreinen in gravel en 1 midi tennisterrein in all-weather-court.

Er kan outdoor getennist worden vanaf april tot september. De padelterreinen en het midi tennisterrein zijn het hele jaar door bespeelbaar!

Onze technische staf zorgt de aanleg en onderhoud van de terreinen zodat ze steeds perfect bespeelbaar zijn.

Gelieve er rekening mee te houden dat er in de competitieperiode (toernooien en interclubs) een beperkte terreinbeschikbaarheid is.

INDOOR
Onze club beschikt over 4 indoorterreinen in rubber met korrels. Er kan zowel in de winterperiode (1 okt. > 31 maart) als zomerperiode (1 apr. > 30 sept.) binnen getennist worden.
CLUBHUIS
Vanuit het clubhuis en hierbij aansluitend zomerterras kan men de outdoor wedstrijden perfect volgen. Ook het doorzicht naar de indoor terreinen is vanop elke stoel gegarandeerd. Dus supporters: hartelijk welkom! Spelers kunnen zich omkleden en opfrissen in onze ruime kleedkamers die in juli 2018 vernieuwd werden.
De openingsuren van het club zijn in de winterperiode (okt - maart) Ma - Vrij: 14.00 u - 00.00 u en Zat - Zon: 09.30u - 00.00u. In de zomerperiode (april-sept) Ma – Vrij: 14.00u – 00.00u, Zat: gesloten en Zon: 09.30u – 14.00u