Competitie

Interclub TENNIS 2022, schrijf je nu in!

Beste leden,

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen we jullie graag uit om je ploeg in te schrijven voor de interclubcompetitie 2022.

Voor de club is de interclub de start van het nieuwe zomerseizoen. Schrijf nu je ploeg in en laten we er samen een topjaar van maken!

Tegen één februari dient de club de verschillende interclubploegen door te geven aan Tennis Vlaanderen. Om een interclubploeg in te schrijven mail je naar info@tennisenpadelzelem.be uiterlijk tegen 23 januari zodat de club de ploeg tijdig kan inschrijven.

Meer informatie over de reeksen kan je terugvinden door te klikken op onderstaande link of download het Interclub-2022, dit zal in de komende dagen ook op onze website beschikbaar zijn. (www.tennisenpadelzelem.be - rubriek "Tennis" -> "Competitie"). Maar deel dit bericht gerust met je vrienden.

Contacteer ons ook mocht je geen ploeg hebben of zoek je misschien nog spelers?

Link:
https://www.tennisvlaanderen.be/gewestelijke-interclub

Het lidgeld 2022 van alle spelers in de ploeg dient uiterlijk 01/02/2022 betaald te zijn.

Uiteraard kan je steeds terecht met je ploeg op de club voor jullie teamoutfit aan te schaffen. Heb je de outfit nog niet gezien, spring dan even binnen in het clubhuis.

Sportieve groeten,
bestuur Tennis & Padel Zelem

 

Tornooien

Als lid van Tennis Vlaanderen kan je deelnemen aan (club)tornooien. De meeste tornooien vinden plaats in de zomermaanden, maar ook tijdens de winterperiode kan je enkele tornooien spelen. Inschrijven gebeurt door de speler zelf en dit via Tennis Vlaanderen.

TC Zelem organiseert jaarlijks een winterdubbeltornooi tijdens de kerstvakantie én een zomertornooi (enkel en dubbel).

Meer info over de jeugd- en kidstornooien vind je hier.

Voor meer info over de tornooien, mail naar info@tczelem.be